Hjem > Klubber/aktiviteter > For børn

Streetmasters er et tilbud under helhedsplanen, for de 10-17 årige som er bosiddende i Gadehavegård. I 2013 etablerede StreetMasters et musikstudie med mulighed for indspilning i Klub Gadehaven. Lige siden har der mandage og onsdage været mulighed for at få hjælp til at skrive en sang eller raptekst og indspille den. Streetmasters har arrangeret alt fra talentkonkurrencer, koncerter, fodboldkampe, graffitti-workshops til FIFA-turneringer, udflugter og kurser for de unge. Du kan følge med i aktiviteterne her:
http://www.facebook.com/streetmastersghg

HTI er den lokale idrætsforening. Detilbyder bl.a. fodboldtræning for unge og børn. HTI er meget engageret i lokalområdet og en af de vigtige foreninger herude. Få mere info her:
http://www.facebook.com/htifodboldklub
http://www.h-t-i.dk

Klub Gadehaven er den lokale fritid og ungdomsklub. Den ligger placeret i lokaler ved Gadehaveskolen og bær en af de helt store roller i områdets børn og ungeliv. I klubben vil du kunne lære at spille på instrumenter, lektiehjælp, komme på udflugter, spille computer, spille fodbold, lære at lave mad og meget mere. Følg dem herinde:
http://www.gadehaven.htk.dk/

Ungdomsskolen er et tilbud til unge mellem 13 og 18 år i Høje-Taastrup Kommune om gratis og frivillig ekstraundervisning i en lang række både faglige, sportsmæssige og oplevelsesrelaterede fag. Undervisningen ligger typisk i aftentimerne og i weekenden og er et supplement til den normale skolegang. Få mere info her:
http://www.minungdomsskole.dk/

Flere opdateringer på vej.