Hjem > Arrangementer

 

 

Det er muligt at tage gæster med til arrangementerne, de skal blot betale lidt ekstra. Det er gratis at komme til foredrag, man skal blot tilmelde sig i Café Gadehjørnet, så vi ved, hvor mange stole, der skal sættes, og om vi når max. antal for, hvor mange vi må være i salen.

Til nogle af arrangementer vil det koste lidt at deltage, men I kan godt stole på, at de priser vi sætter, er de billigste!!!!

Hold øje med opslagstavlen i din opgang samt din postkasse. Her vil der komme yderligere oplysninger om tilmeldinger og priser.

Vi håber, at nedenstående kan fange din interesse, og at vi vil se rigtig mange disse dage.

Planlagte arrangementer:

Følg med her på siden. Lige så snart der er tidspunkter og priser klar, opdateres siden.

 

Mandag d. 13. november: True Gospel Singers. Det er gratis at deltage. Vi vil dog gerne have tilmeldinger af hensyn til opstilling af stole.  Ophæng gospel

Torsdag d. 23. november Juletræstænding i samarbejde med Café Gadehjørnet. Gratis at deltage. Meget gerne tilmelding. Tænding af juletræ

Torsdag d. 30. november Xocovino. Koster kr. 50. Billetter bliver sat til salg i Café Gadehjørnet ca. 1 måned før. Ønsker du alkoholfri vin, så bare sig det ved køb af billetter. Xocovino

Søndag  d. 10. december Juletræsfest. Gratis at deltage for beboere i Gadehavegård. Også her kommer der tilmelding, vi skal jo meget nødigt ikke have godteposer nok. Ønskes der slikposer med gelatinefri slik, så bare sig det ved tilmelding Juletræsfest

 

 

Har I nogle forslag/ønsker om arrangementer, så skriv til vores mail.adr.: ghg.bestyrelsen@gmail.com eller besøg os i kontorvagten  den første mandag i måneden mellem kl. 18 – 19, så vil vi bestræbe os på at opfylde ønskerne. Det skal dog have en bred almen interesse.

 

Afholdte arrangementer i 2017:

Torsdag d. 19. oktober ClinicElegance. Billetter kr. 40,- sælges i Café Gadehjørnet. AFLYST pga for få tilmeldinger. 

Torsdag d. 5. oktober Beauty inn AFLYST!! Forhandleren kunne ikke leve op til den indgåede aftale.

Lørdag d. 19. august gik vores årlige familietur til Bakken, hvor der var en gruppe på ca. 50, som valgte at få en guidet rundvisning i Korsbæk med efterfølgende frokost på Postgården. Det var en meget vellykket tur, selvom vi måtte vente i ca. 1 time på bussen hjem. Chaufføren havde siddet i en trafikkø. Andre havde valgt at få turbånd til hele familien. Vi var 182 mennesker afsted, og vi har kun fået positive tilkendegivelser. Også denne dag var vi heldige med vejret, kun én byge kom der.

Torsdag d. 22. juni “Før sommerferie afslutning” med helstegt pattegris, svine- og oksekødspølser samt kyllingespyd med forskellige slags salat til. Det smagte fantastisk, der var godt humør og helt utroligt, så var vejret, så vi kunne sidde udenfor og nyde maden. Spangsberg flødeboller til dessert vakte lykke.

Torsdag d. 6. april kom “Mindeperlerne” – pensionist, amatør skuespillere, som laver revy. De er meget dygtige, og de fremmødte fik rørt lattermusklerne. Inden da var der blevet nydt Othello lagkage.

Fredag d. 30. marts: X-Factor finale hvor vi spiste en dejlig skipperlabskovs, som Vibeke havde tilberedt, først. Herefter var der hygge og intern afstemning om, hvem der skulle vinde dette års X-factor finale. Vi var ikke mange, men tilgengæld var der max. hygge.

Torsdag d. 16. marts: Forårsfest i samarbejde med Det Spirer og Café Gadehjørnet. Vi var ca. 100 samlet til en sjov og hyggelig aften med dejlig mad, som 8 gæstekokke havde lavet. Underholdningen stod “Gamle far og tøserne” fra Klub Gadehaven og Verdens Levende Musik fra den ene af vores lokale musikklubber for. Trampolina kom og lavede nogle meget flotte ballondyr til børn og barnlige sjæle.

Mandag d. 6. marts kl. 18 – 19: Åbent hus i beboerhuset. Vi har fået lavet nyt mødelokale, flyttet kontorer og fået ryddet en del op, derfor inviterede vi beboerne ned, så de kunne se det færdige resultat. Dette var absolut ingen succes. Der kan 1 par.

 

Afholdte arrangementer i 2016:

Søndag d. 11. december kl. 14 – 17: Den traditionelle juletræsfest med bl.a. nisse Holger fra DUI Leg & Virke, og det blev som altid en sjov og hyggelige eftermiddag. Det var gratis at deltage i år, og vi har besluttet, at det fremover skal være gratis for beboere i Gadehavegård at deltage i juletræsfesten.

Torsdag d. 1. december kl. 19.30 – ca. 21.00: Xocovino kom endnu engang med sin kombination af dejlig vine og belgisk chokolade. Vi var 40, som havde en super hyggelig aften.

Tirsdag d. 22. november blev juletræet udenfor beboerhuset tændt sammen med en hel del glade beboere. Det var en ret impulsiv handling fra vores side, at vi i år ville tænde juletræet i fællesskab sammen med andre beboere. Café Gadehjørnet stod for at servere gløgg/kaffe/the og æbleskiver. Det er helt klart noget, vi vil gentage til næste år.

Mandag d. 14. november komTrue Gospel Singers for 3. gang. Dem havde vi fået mange opfordringer til at invitere igen, og mange har allerede ytret ønske om, at de kommer igen til næste år.

Tirsdag d. 25. oktober havde vi Alexis og Josephine fra Simpley Tea til at holde foredrag om the og med 6 forskellige smagsvarianter: Sølv nål hvid te, Mo Gan Huang Ya Gul te, japansk matcha grøn te (som er meget populær blandt de unge), Golden Guan Yin Gudindens barmhjertighed oolongte, Spring Dawn Keemun – Elizabeth II ynglings sort te og White Moolight Sheng pure te. Hertil blev der serveret friskbagte Simply Tea scone med clotted cream og lemoncurd, friske bær, kage etc. Desværre var der ikke mange, som havde lyst til at deltage i dette arrangement, men os der kom, havde en meget hyggelig eftermiddag.

Lørdag d. 1. oktober afholdte vi vores dejlige Gadehavegårds 40-års jubilæum. Det var en fantastisk dag, hvor selv solen skinnede på os. Der kan ses billeder fra dagen på Det Spirer´s facebook profil.

Torsdag d. 22 september: Rune Strøm “Så tal dog pænt for helvede” Dem som ikke kom med til dette foredrag, er gået glip af et formidabelt foredrag. Vi kom igennem hele følelsesskalen: forargelse, medfølelse, sorg, undren og ikke mindst glæde. En formidabel foredragsholder. Alle som deltog, er nu opmærksomme på deres indre cola.

Lørdag d. 13. august Familietur til Djurs Sommerland. Det var en lang, men hyggelig, tur. Desværre var vi ikke heldige med vejret.

Torsdag d. 23. juni: Skt. Hans fest i samarbejde med Det Spirer og Café Gadehjørnet. Det var en meget hyggelig aften med dejlig grillmad, og vejret holdt tørt lige til, vi gik hjem.

Søndag d. 12. juni kl. 10 var der pensionisttur, som Kirsten Mouritzen stod for. Turen gik til Birkegårdens haver. En meget stor tak til Kirsten for hendes store arbejde med at planlægge denne tur.

Torsdag d. 12. maj kl. 19.30: Xocowino – her var der meget begrænset plads. Vin- og chokoladesmagning i en unik smagskombination. Ejeren af Xocowino har nøje sammensat menuen, og han fortalte, hvorfor han mener, at netop denne vin passer til det udvalgte belgiske chokolade, om for i øvrigt er produceret på Fyn af en herboende belgier. Det var en god og hyggelig aften, som vi måske vil gentage.

Mandag d. 11. april blev der afholdt åbent hus ved blok 9 og 3 beboere i blokken lagde hjem til, så alle interesserede naboer kunne komme ind og se, hvordan renoveringen så ud indefra. En kæmpe TAK til de gæstfrie beboere. Pølsemanden havde travlt med at lange pølser over disken til alle de fremmødte – ca. 150.

Torsdag d. 7. april besøgte Abdel Aziz Mahomoud, journalist og forfatter kendt bla. fra Aftenshowet og Basta på DR1, os og fortalte om sin opvækst som “fremmed” i Danmark. Foredraget “Når integrationen virker i første generation” Desværre havde vi problemer med teknikken, så Abdel kunne ikke fremvise sine powerpoint, men det blev alligevel en meget vellykket aften. Vi er overbeviste om, at Abdel har sat en masse tanker i gang hos mange af os tilhører.

Torsdag d. 17. marts afholdte vi Forårsfest for 2. gang. Det var en meget vellykket fest, som vi gentager til næste år.

Tirsdag d. 2. februar havde vi besøg af triatlonmanden med ét-ben Gert Rune. Han talte om motivation og udfordringer. Det var et sjovt, inspirerende og meget livsbekræftende foredrag.

 

Afholdte arrangementer i 2015:

D. 5. februar holdt Jens Arentzen et fantastisk foredrag. Vi tror, at alle de tilstedeværende fik noget med hjem. Det var en rigtig god aften.

D. 3. marts havde vi besøg af Kim Stockholm fra DBI og hele 4 brandbiler med lys og lyd. Læs mere om aftenen i næste nummer af Det Nye Gadespejl.

D. 26. marts blev GHG´s første forårsfest afholdt. Det var et samarbejde mellem os i afd.bestyrelsen, Det Spirer i Gadehavegård og Café Gadehjørnet. Det var så vellykket en aften, at vi satser på, at det kan blive en tradition her. Også denne aften vil der være billeder og beskrivelse af i det næste nummer af Det Nye Gadespejl.

D. 5. maj blev der afholdt chokoladesmagning. Desværre levede dette slet ikke op til vores forventninger. Vi overvejer, om vi skal prøve igen fra et andet firma.

D. 14. juni stod Kirsten og Petina for årets pensionisttur. Denne gang gik turen til Bromølle Kro. Det var en meget vellykket tur. Stor tak til Kirsten og Petina for deres indsats. De har lovet også at stå for næste år tur. Spændende hvor turen da kommer til at gå hen.

D. 22. august sendte vi 151 børn og voksne afsted til Legoland i 2 dobbeltdækkere. Det var en lang, men absolut god og sjov dag, hvor vejret viste sig fra den allerbedste side.

D. 17. september havde vi besøg af de forrygende pensionister “Mindeperlerne”, som spille og sang for og med os. Der blev serveret Othello lagkage og wienerbrødsstang. Stemningen var glad og munter.

D. 30. september – foredrag ved Karen-Marie Lillelund. Wow for en aften!! Vi er overbeviste om, at alle gik hjem med krampe i kinder og ømme mavemuskler af grin. Karen-Marie Lillelund har en humor og en mimik, som rammer plet. Denne aften var emnet: Humor som værktøj til arbejdsglæde.

D. 11. november gæstede True Gospel Singers os igen. Det var en fantastisk god aften med ca. 20 gospelsangere, pianist og lydmand. De kommer selv med trappescene, alt lydudstyr og lydmand.

For at kunne starte koncerten kl. 19, kommer de 2 lydmænd kl. 16 for at gøre det hele klart.

Søndag d. 13. december blev den årlige, traditionelle juletræsfest afholdt med nisser, også den populære nisse-Holger. Det var en hyggelige eftermiddag for børn i alle aldre.