Blog

COVID-19 INFO 15. april 2020

NØDBREV COVID-19 3. orientering til beboerne (002)

Kære Beboere  (læs venligst brevet grundigt igennem)

I forlængelse af statsministeriets udmelding på pressemøde mandag d. 6. april 2020 kan vi fortælle, at vi fortsat kører på minimumbemanding, og dette indtil statsministeriet igen melder ud, hvilke dele af Danmark der (forsigtigt) yderligere bliver åbnet op for.

Dette betyder for jer – at I stadigvæk kun vil kunne få fat i driftscenteret via telefon eller mail.

DRIFTSCENTERET ER LUKKET FOR PERSONLIG HENVENDELSE

Telefontiden er:

man. tirs. tors. og fredag mellem kl. 09 – 12 og

onsdag er telefontiden mellem kl. 16.30 og 18.30.

tlf.: 43 99 83 52

Mail: gadekontor@dfb.dk

Der har været en del henvendelser omkring udviklingsplanen og følgerne af Corona-virus. På vores velopdaterede hjemmeside www.gadehavegaard.dk vil I kunne holde jer opdateret.

Under faneblad ”fremtiden” står der alt omkring udviklingsplanen, samt mailadresse og telefonnummer til vores kontaktperson Andres Tue Møller, der vil kunne svare jer på de spørgsmål, I måtte gå rundt med.

Det er stadig ikke muligt at hente/købe div. ting i driftscenteret til boligen, men kan henvise til div. byggecentre, der sælger samme reservedele.

Vi vil i samme anledning stadig anmode jer om, at vise hensyn til jeres naboer – så støj, høj musik og andet, ikke bliver til en konflikt i de forskellige opgange.

Tiden er også kommet til at grille – det er tilladt at grille på altan/terrasse, så længe det ikke generer naboerne.

Som skrevet i GHG nyt, så bliver der tømt affaldscontainere, og en vis grad oprydning – hver mandag, onsdag og fredag. Vi vil gradvist og forsigtigt begynde at arbejde de andre dage, så udearealerne kan blive vedligeholdt. Vores grønne team arbejder på skift, så der ikke er for mange på arbejde ad gangen og vi derved undgår smittespredning.

Vi oplever i stigende grad en ligegyldighed i forbindelse med affald smidt i området og på arealerne.

Vi vil også her (igen) anmode jer alle om at udvise hensyn og ansvar.

Smid KUN husholdningsaffald (pakket i pose) i skakten, (så vi undgår de stopper helt til, og kommer til at lugte) – alt andet skal ned i genbrugsgården v/sylens P-plads.

  • Lad være med at smide affald i opgange og indgangspartier – det kan gå hen og blive en brandfælde, i tilfælde af nogen sætter ild til affaldet. Desuden gør det ikke noget godt for området, at arealerne, indgangspartier og opgange bruges som affaldsplads.

 

Husk det er jeres hjem, så pas godt på det

 

Der bliver stadigvæk kun blive udført nødservice, såsom stoppede afløb, vandskader, og manglende strøm (ikke at forveksle med sprængte lysstofrør, defekte bruse hoveder/slanger osv. – der som nævnt før, kan købes i de fleste byggemarkeder) hvis det ikke kan vente til vi åbner igen.

Café Gadehjørnet er også lukket, men Café bestyreren kan kontaktes på 29 66 85 47 mellem kl. 09 og 16 mandag – fredag, hvis man står og skal leje/booke festlokale (Når CORONA krisen er overstået)

PAS GODT PÅ JER SELV OG HINANDEN

Med venlig hilsen
DRIFTSCENTERET DFB GADEHAVEGÅRD

Related Posts

You may like these post too

Nyhedsservice: Nu lanceres Bland Selv med både tv og streaming

Nu kan der bestilles stueantenner igen – TRYK HER