Blog

COVID-19 INFO 28. september 2020

COVID-19 nr. 2- info – september 2020

Kære Beboere (læs venligst dette grundigt igennem)

Da Danmark stadigvæk oplever en markant stigning i nye COVID-19 tilfælde, og specielt vestegnskommuner er hårdt ramt -må vi meddele at Driftscenteret i Gadehavegård fortsat holder lukket for personlige henvendelser.

Dette betyder for jer – at Driftscenteret er lukket for personlig henvendelse fra tirsdag d. 29. september og indtil videre

I denne periode er det ikke muligt at få udleveret/købe ting til boligen – vi henviser til de omkringliggende butikker/byggecentre, der sælger samme reservedele.

I vil stadigvæk kunne få fat i os via telefonen – og telefontiden udvides herfor til:

Mandag – tirsdag – torsdag – fredag
fra kl. 09.00 – 12.00

Onsdag fra kl. 16.30 – 18.30

Telefonnummer: 43 99 83 52

I vil kunne få fat i os (indenfor normal arbejdstid) via mail: gadekontor@dfb.dk og vi svarer så hurtigt det er os muligt.

 

VIS HENSYN

Vores ejendomsfunktionærer arbejder på forskudte arbejdstider, og vi vil bede jer om, når I møder dem, ude i området og vil snakke – at holde afstand, både af hensyn til dem og til jer.

Indtil videre fortsætter vi med reparationer i boligerne – men vil i denne henseende bede jer om at udvise det nødvendige hensyn.

Når vores håndværkere – både de interne og eksterne skal ind til jer og udføre reparationer, vil vi henstille til, I går ind i et andet rum/trappeopgang/altan – imens håndværkeren er i jeres bolig.

 

Disse tiltag påvirker også Cafédriften.

I Café Gadehjørnet må der kun være 16 gæster ad gangen, både ude og inde.

 Cafébestyreren vil gøre opmærksom på dette, hvis tallet overstiges.

Vi vil bede jer følge de retningslinjer der udstikkes fra Café Gadehjørnet.

Café bestyreren vil altid kunne kontaktes på 29 66 85 47 mellem kl. 09.00 og 16.00 mandag til fredag eller sende en mail på Cafe@dfb.dk i tilfælde af man står at skulle booke/leje festlokale.

 

Med venlig hilsen

Driftscenter DFB – Gadehavegård

Related Posts

You may like these post too

YouTube kanal med ny brugervejledningsvideo til vaskerierne

Sommerfest 27. juni 2019