Blog

Gadehave Festival 2015

Gadehave festivalen blev alligevel en succes, det på trods at vejret ikke var med os, der kom ca. 1000 mennesker på pladsen for at hygge sig og høre god musik, eller for at prøve vores boder og gå på kræmmermarked. Der var lagt op til en hyggelig markedsstemning med de 30 kræmmerboder og et underholdende program på de 3 scener, der musikalsk spændte over flere århundredes musik – fra gamle opera-klassikere med ZigeunerPassionen over den lokale Elvis til rap og rock, samt den del unge talenter og et par sikre hits fra pop-prinsessen Cisilia.

På biblioteket var der Balkanmusik, dans og bogudsalg. Bydelsmødrene bød på original Chat, og henna tato. Gadehave klubbens bod bød på dejlig hjemmebagt kage og kaffe. Politiet havde god tid til at snakke med de mange gæster der var på pladsen.

De mange børn der var mødt frem nød både hoppeborg, popcorn og de mange konkurrencer, alt imens de ventede på dagens unge hovednavn Cisilia, som sluttede dagen af med en samling sikre hits og autografer til alle.

Festivalen blev bakket op af HTI, Gadehavegårds helhedsplan, Klub Gadehaven, Gadehavebiblioteket og flere lokale foreninger.

 

Related Posts

You may like these post too

Forårsfest

Flot video fra åbningen af den nye udendørs træningspark