Hjem > Info fra YouSee > Nyhedsservice 14. feb. 2017

Nu kan der bestilles stueantenner igen

På grund af den store efterspørgsel på vores stueantenne, der kan modtage FM-signal, har vi i en periode haft længere leveringstid. Men nu er stueantennen igen på lager.

Hvis jeres medlemmer/beboere står i følgende situation, kan de bestille en stueantenne:

  • Deres radio er tilsluttet kabel-tv-stikket (coax)
  • De har ikke allerede en stueantenne til deres radio
  • De vil ikke købe en DAB-radio med rabat i Elgiganten eller lytte til radio via deres tv

De kan bestille en stueantenne på yousee.dk/tv2017 med deres YouSee login. De kan også ringe og bestille en stueantenne på 70 70 30 17 (hverdage mellem kl. 8-20 og øvrige dage kl. 10-20).

Undgå støj på tv-kanaler og tv-signalet

Der kan desværre opstå signalforstyrrelser og støj på ens skærmbillede. Det kan være grynet billedkvalitet, manglende kanaler eller nedsat bredbåndshastighed. Vi har lavet en guide for, hvordan problemet løses.

læs mere https://kundeservice.yousee.dk/tv/opsaetning-og-installation/saadan-undgaar-du-stoej-paa-dine-tvkanaler-og-dit-tvsignal

Filmpakken var en succes

Vores filmpakke, der var tilgængelig i januar, blev rigtig godt modtaget. Over 300.000 husstande brugte filmpakken, og vi havde over tre millioner filmvisninger. Samtidig vi har fået mange nye brugere til at oprette et YouSee login. Det betyder, at de kan se tv og film på mobil og tablet med YouSee Tv & Film appen eller på deres pc via tv.yousee.dk.

Nye muligheder i YouSee Tv & Film appen

Vi har netop opdateret vores Tv & Film app. Har du en Chromecast, kan du nu styre afspilningen uden at skulle låse din mobil eller tablet op og åbne appen.

Hvis du har en iPhone eller iPad med iOS 10 eller nyere, kan du fra en låst mobil- eller tabletskærm swipe til højre, og få adgang til det, man kalder for widgets. Det er en række genveje – og her kan du nu tilføje en genvej til din Chromecast-Kontrol. Så kan du for eksempel stoppe eller pause afspilningen og afbryde forbindelsen til Chromecasten, uden at skulle låse mobilen op.

Sådan gør du: Du tilføjer Chromecast-Kontrol til dine widgets ved at swipe til højre på din skærm. Her skal du trykke på Rediger nederst på skærmen og vælge Chromecast-Kontrol. Så er genvejen tilføjet.

hjælp til opsætning af Chromecast  https://kundeservice.yousee.dk/underholdning/funktioner-og-brug/brug-chromecast-eller-airplay/brug-chromecast-til-at-afspille-indhold-fra-yousee-tv-og-film-paa-dit-tv

App Shortcuts er en anden ny funktion på iPhone 6S eller nyere iPhones, samt Android 7.1 og nyere Android smartphones. App shortcuts er små genveje til de mest populære funktioner i en app. Genvejene findes også i YouSee Tv og Film appen. Prøv at trykke lidt hårdere ned på YouSee Tv & Film app ikonet. Så kommer genvejene op. Så slipper du for at åbne appen for at finde Tv-guiden eller for at se tv. I YouSee Musik appen.kan du fx gå direkte til dine playlister.

Der er masser af hjælp at hente til de forskellige muligheder.

Hent hjælp
http://links.nyheder.yousee.dk/ctt?kn=31&ms=MTM0MDA3NwS2&r=OTU5MTI0NTIzNAS2&b=0&j=NzMwNDM2NDExS0&mt=1&rt=0