Hjem > Kanalomlægningen ændrer på radio og tv

Kanalomlægningen ændrer på radio og tv
Kanalomlægning er rykket, og starter ikke som planlagt i uge 3. Den starter 31. januar 5 og frem til 9. marts 2017.  

Her laver vi FM-sluk og ændrer startfrekvens. På dagen, hvor kanalomlægningen finder sted i jeres område, vil der forekomme korte afbrydelser på tv, bredbånd og bredbåndstelefoni. Afbrydelserne vil ske mellem kl. 1.00 om natten til kl. 9.00 om morgenen.

Med kanalomlægningen giver vi plads til alle 6 DR-kanaler i HD-kvalitet og øger samtidig billedkvaliteten (bitraten) på de 26 mest sete tv-kanaler i YouSee’s regionsudbud.

Desuden slukkes FM-signalet via kabel-tv-stikket. Det betyder, at jeres beboere/medlemmer skal til at høre radio på en ny måde, hvis der er trukket et kabel fra deres radio til R-indgangen i kabel-tv-stikket. Den plads som FM-signalet har optaget i kabel-tv-nettet bliver fremover brugt til bedre tv- og bredbåndsløsninger. Der er flere måder, som jeres beboere/medlemmer kan høre radio på fremover. De kan for eksempel bestille en gratis stueantenne eller spare 20 % på en DAB-radio, som modtager radiokanalerne digitalt.

Tjek hvornår kanalomlægningen sker hos jer
Du kan online taste jeres postnummer og se datoen for, hvornår kanalomlægningen finder sted i jeres område. Og dermed hvornår FM-signalet via kabel-tv-stikket slukkes, og hvornår beboerne eventuelt skal genindlæse deres tv-kanaler og samtidig får adgang til alle DR-kanaler i HD.
https://kundeservice.yousee.dk/nyheder/nyhedsarkiv/tv2017/dato?zipcode=9440&submit=1

Information til beboerne
I ugen op til kanalomlægning i jeres område sender vi materialer til dem af jeres beboere/medlemmer, som må modtage kommunikation fra os.

Det ene element er en husstandsomdelt folder, som kommer ud sammen med magasinet ”Med rundt”. Folderen uddeles sammen med andre reklamer. Dvs. det er en del af det omslag som posten omdeler.

Folderen angiver ikke direkte navn og adresse på kunden i materiale. Og sendes naturligvis ikke til husstande, som abonnerer på ’Reklamer nej tak’, er på Robinson listen mv.

Desuden sender vi en e-mail til de beboere/medlemmer, som har givet ok til, at vi kommunikerer til dem (har givet permission).

De antenne- og boligforeninger og deres beboere/medlemmer, som ikke er omfattet af FM-sluk og ændring af startfrekvens, modtager ikke den husstandsomdelte folder og e-mail. 

Venlig hilsen

YouSee