Natteravnene

Velkommen til Natteravnen i Taastrup

 

Porten 001

 

 

Natteravnenes formål er at skabe lokal tryghed og livsglæde – især blandt børn og unge i det offentlige rum. Natteravnene i Taastrup er voksne ansvarlige mennesker, der går rundt i helt Taastrup for at støtte og hjælpe de unge i nattelivet. Vi har nu været synlige i lidt over 2 år, og er meget glade for at gå aften- og natteture. Vi går alle ture 1 – 3 gange om måneden, så du skal være indstillet på at bruge 2 – 3 timer pr. gang for at være aktiv “ravn”.

Kom ud og gå.

Vi mangler dig og vi mangler tosprogede kollegaer af begge køn, så kom ud af busken og kontakt os, vi har det sjovt sammen.

Hvad laver vi ellers.

Natteravnene laver også andre ting end bare at gå ture. Vi er hvert år at finde på Hovedgaden, hvor vi stiller op med en bod og snakker med de mennesker der kommer forbi. Dette gør vi til sommerfesten og til høstfesten, vi gør det også hvis der er en foresprøgelse til et evt.  arrangement.

Besøg vores facebook siden her:

https://www.facebook.com/NatteravneneTaastrup

Kontakt formanden Pia T. Bentzen på zen25@comxnet.dk, her aftales der et info møde med en evt. prøvetur, men husk at du skal være fyldt 18 år for at være med.

Spjas på Hovedgaden 001