Nyhedsservice 1. maj 2018

YouSee Comedy: Ny dansk kanal til alle, der elsker comedy

I dag lanceres YouSee Comedy – et comedy-univers med helt nye programmer fra erfarne komikere som Tobias Dybvad, Magnus Millang, Esben Bjerre, Peter Falktoft og Casper Christensen, men også fra nye talenter som Julie og Jesper samt Melvin.

Sammen med en række af Danmarks mest populære komikere kan vi præsentere en ny digital comedy-kanal, der byder på en række nye programmer. Med YouSee Comedy bygger vi dermed videre på den indholdsstrategi, som vi lancerede med ChriChriTV i efteråret.

Alle medlemmer og beboere har fra i dag adgang til YouSee Comedy som en del af deres tv-pakke. YouSee Comedy kan ses via deres app, YouSee TV & Film, tv.yousee.dk eller deres tv-boks.

Det er også muligt at se med via yousee.dk/comedy, hvor der er en smagsprøve på de tre første programrækker.

Læs mere

Masser af dansk comedy

Med YouSee Comedy kan medlemmer/beboere allerede i dag se nye afsnit af det populære ’Dybvads Sofa’, et nyt satireprogram fra Magnus og Emil Millang, men også en helt ny komedieserie fra Jesper og Julie, der er nogle af de spirende comedy-talenter herhjemme.

Og der er meget mere på vej
Vi lægger ud med de tre programrækker, og er i fuld gang med optagelser af en fodbold-komedieserie med danmarksmesteren i stand-up, Melvin, der tager udgangspunkt i hans afrikanske baggrund. Serien er instrueret af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra Klovn og Drengene fra Agora. Derudover kommer der en satirisk reportage fra Kina med Peter og Esben, og vi er sammen med Casper Christensen ved at udvikle en ny programserie.

Vi vil løbende producere nye danske comedy-programmer, og derudover er der indkøbt masser af komedie fra andre lande, bl.a. ’This Country’, der bliver kaldt det nye ’The Office’ og er et hit på BBC 3’s digitale platforme.

Se trailer her

Magnus og Emil Millang: Hva’ fanden
Hva’ fanden sker der med vores klode? I Brødrene Magnus og Emil Millangs nye satireprogram vil de redde verden med bier, bekæmpe stress med slow living i skoven og opklare, hvorfor NemKonto ikke er så nemt. Se med inden jorden går under, og vi alle dør af hverdags-stråling og bakteriebomber.

Tobias Dybvad: Dybvads Sofa
Tobias Dybvads populære programmer bliver på TV 2 Zulu set af mange danskere hver uge. Nu har ’Dybvads Sofa’ fundet er nyt hjem hos YouSee Comedy, og denne gang får Dybvad bl.a. besøg af Mick Øgendahl, Linda P, Simon Talbot og Nikolaj Stockholm.

Julie og Jesper: 29
’29’ er et humoristisk hverdagsdrama, hvor vi følger Julie og Jesper, der netop er blevet singler og kæmper mod 30’erne, voksenlivet og andres forventninger. Julie og Jesper har tidligere været med i ’Generation SoMe’ og ’Youtuberne’ på DR3 og nu får deres første fiktionsserie premiere på YouSee Comedy. Anden sæson er allerede i produktion og forventes at have premiere til efteråret.

Peter Falktoft og Esben Bjerre: I Kina går det godt
I Peter og Emils nye reportageserie rejser de to gutter til Kina for at undersøge, om vi virkelig skal være bekymrede for den kinesiske invasion: Vil de forsøge at tage magten, og er de virkelig klogere end os? Et humoristisk portræt af Kina og de danskere, der lever i landet.

Melvin: Sunday
’Sunday’ er en fodbold-komedieserie, hvor vi følger Sunday (spillet af Melvin Kakozaa), der er blevet hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia. Her skal han redde klubben fra at lukke og byen fra ydmygelse. Serien er instrueret af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra ’Klovn’ og ’Drengene fra Angora’. Melvin Kakozaa vandt DM i stand-up i 2017.