Nyhedsservice 1. maj 2019

Er der kanaler du aldrig ser ?

Med en Bland Selv-pakke kan medlemmer/beboere vælge de tv-kanaler og streamingtjenester, som passer dem – og samle al deres underholdning ét sted. Det er både nemt – og ofte billigere end at have det hver for sig.

Måske er der nogle kanaler, de ikke ser i deres faste tv-pakke? Eller måske har de lyst til at kunne skifte ud i pakkens indhold – nemt og hurtigt?

Der er over 50 tv-kanaler og 11 streamingtjenester at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Vælg fx masser af sport, Netflix, Dansk Filmskat og masser af underholdning for de mindste.

Læs mere om Bland Selv

Bestil materiale gratis til jeres forening

Måske har du allerede selv en Bland Selv-pakke? Eller måske har du lyst til at vide mere?

Vi håber, du vil være med til at fortælle historien om Bland Selv til beboerne/medlemmerne i din forening.

YouSee Foreningsmaterialer kan du nemt og hurtigt bestille materiale om Bland Selv. Det er gratis, og vi betaler både for tryk og forsendelse. Alt du skal gøre er at uddele materialet.

Har du ikke allerede adgang til YouSee Foreningsmaterialer, hvor du kan bestille løsblade med jeres forenings specifikke produkter, kan du tilmelde dig her

Bestil materiale her

Danske filmklassikere og store filmoplevelser!

Med Dansk Filmskat kan du dykke ned i et bredt udvalg af filmklassikere – Olsen Banden, Dirch Passer, Lille Per og alle de andre er klar til at stå for underholdningen. Glæd dig til 4 nye filmklassikere hver fredag.

Du kan også vælge den helt nye streamingtjeneste Nordisk Film+, hvor du kan se de bedste film fra Danmark, Norden og Hollywood. Du får 3 håndplukkede filmnyheder hver torsdag med Nordisk Film+.

Læs mere om Dansk Filmskat

Læs mere om Nordisk Film+

 

Venlig hilsen
YouSee