Hjem > Nyhedsservice 12. juni 2017

Få adgang til stribevis af film med Viasat Film

Fra i dag kan du og jeres medlemmer/beboere bestille Viasat Film-pakke, der giver adgang til fem filmkanaler, der sender film døgnet rundt. Og skulle du ikke være i humør til nogle af dem, kan du bare finde en af de mange film eller serie i tv-arkivet i stedet.

Viasat Film byder på film fra de mest populære genrer. Du finder store Hollywood-succeser, danske biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm og meget mere.  Og det er nemt at se film, når det passer dig. Du går bare ind i tv-boksens menu, finder den film, du vil se og trykker play.

Se Viasat Film, uanset hvor du er
Du har adgang til Viasat Film, uanset hvor du er i Danmark. Så du kan også se film, når du er på farten – både på pc, tablet og mobil.

Det koster 99 kr. om måneden at have adgang til Viasat Film. Der er ingen binding. Det forudsætter enten YouSee Kort eller YouSee Tv-boks. Indholdet i arkiv vil ligge sammen med andre film og serier og vil ikke have et separat menupunkt på boksen.

Viasat Film kan bestilles på Mit YouSee og 70 70 40 40.

Læs mere her: https://yousee.dk/viasatfilm.aspx

 

Tv, streaming og filmleje
– nu samlet ét sted

Med den nyeste lancering af Viasat Film har vi for alvor samlet alt underholdning ét sted. Med en YouSee Tv-boks og et Netflix, HBO Nordic, C More eller Viasat Film abonnement kan du nemt zappe direkte fra nyhederne til din yndlingsserie på fx Netflix eller leje en helt ny film.

Vi kører nu og resten af juni måned kampagne med budskabet om, at alt underholdning nu er samlet ét sted med en tv-boks fra YouSee på tv, i biografer, annoncer i dagblade og online.

Læs mere her: https://yousee.dk/boks.aspx?icid=frontpage-SplashSpot02