Nyhedsservice 12. marts 2020

Sådan bruges de 3 ekstra Bland Selv-point

Beboere og medlemmer med en Bland Selv-pakke modtager nu fra os en mail eller brev om 3 ekstra point i tre måneder, som de kan bruge til at blande tv- og streamingoplevelser for.

De 3 ekstra Bland Selv-point, modtager de, fordi de ikke kunne blande deres kanaler i begyndelsen af året.

Med de ekstra point kan man vælge nye tv-kanaler og streamingtjenester. Og måske også samtidig udskifte noget af det indhold, de har i dag? Det kan ske via tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen eller tv.yousee.dk. Hvis man er i tvivl om hvordan man gør, har vi samlet vejledninger på yousee.dk/blandselvguide.

Pointene har jeres beboere og medlemmer glæde af frem til 1. juli 2020. Når det bliver juli måned, skal man igen fravælge tv-kanaler og/eller streamingtjenester for de 3 point. Hvis man ikke fravælger, fjerner vi automatisk det indhold, der sidst er valgt. Vi sender selvfølgelig en påmindelse direkte til beboeren og medlemmet, inden det sker.

Få inspiration og guides til brug af de ekstra point

 

Guidelines i forhold til situationen med Coronavirus/COVID-19

Grundet den eskalerende situation med Coronavirus i Danmark er der udsendt skærpelser af de forholdsregler, som vi skal følge i Nuuday. Disse forholdsregler har således også betydning for YouSee’s medarbejdere, hvormed det på den baggrund er besluttet at:

Aflysning af lokale events

  • Vi er i gang med at aflyse alle lokale kundeevents hos foreninger, som er planlagt en måned frem i tiden. Det gælder alle events, som med øjeblikkelig virkning bliver aflyst.
  • Ændres situationen ikke, vil vi løbende vurdere situationen og eventuelt aflyse længere frem i tiden.
  • Hvis jeres forening har et planlagt event med YouSee, vil I blive kontakte med besked om en aflysning.

Fysiske møder fx hos jeres bestyrelse

  • Vi vil forsøge at afholde planlagte møder som video- eller telefonmøder
  • Vi ønsker at begrænse fysiske møder – og/eller udsætte mødet
  • Hvis jeres foreningen har en kommende generalforsamling, kan YouSee desværre ikke deltage. Vi vil naturligvis gerne rådgive og hjælpe bestyrelsen op til generalforsamlingen med svar på spørgsmål, levering af materiale eller lignende.

Ovenstående er Nuuday/YouSee guidelines for nærværende, og vil blive opdateret, hvis situationen udvikler sig i den ene eller den anden retning.

Vi håber, I har forståelse for de forholdsregler, vi må tage på grund af situationen med Coronavirus.

Venlig hilsen
YouSee