Nyhedsservice 13. april 2018

Mange kunder bruger YouSee More

Vi har nu rundet 100.000 kunder, der har tilmeldt sig fordele i YouSee More og dermed selv kan vælge deres fordele i det store fordelskatalog.

Børns Vilkår – ny fordel
Beboere og medlemmer med YouSee More kan nu skifte til fordelen Børns Vilkår. Vælges Børns Vilkår vil man støtte deres arbejde med at stoppe svigt af børn og unge i Danmark. Støtten betyder, Børns Vilkår kan besvare endnu flere henvendelser på BørneTelefonen. Hvert år får Børns Vilkår mere end 100.000 henvendelser på BørneTelefonen fra børn og unge, som har brug for at tale om alt lige fra ulykkelig kærlighed og uvenskaber til mobning, ensomhed og overgreb.

Fordelen BT PLUS udgår af YouSee More
Berlingske Media har valgt at lukke produktet BT PLUS. Det betyder, at vi lukker fordelen YouSee BT PLUS i YouSee More pr. 1. juni 2018. Derfor er det ikke længere muligt at vælge YouSee BT PLUS som fordel i YouSee More pr. 15. april 2018. Har en beboer eller medlem i dag valgt fordelen, vil de bevare den indtil 1. juni 2018. Vi informerer kunderne direkte omkring lukningen – med budskab om at skifte til en anden fordel. Hvis man den 1. juni endnu ikke har skiftet til en ny fordel, vil man blot få en ledig fordelsplads.

Tjek – Mit YouSee
Adgang til fordelene i YouSee More kræver minimum to forskellige produkter hos os. Når man har to produkter, der giver adgang til YouSee More, vil vi automatisk give jeres beboere og medlemmer besked pr. mail.

Jeres beboere og medlemmer kan også selv tjekke, om de har adgang ved at logge ind på Mit YouSee på yousee.dk eller via appen ’’Mit YouSee’’.

Der er enkelte undtagelser i forhold til det abonnement en beboer eller medlem kan have på henholdsvis tv, bredbånd eller mobil, som i dag ikke giver adgang til YouSee More. Vi arbejder hele tiden på at udvide listen med adgangsgivende abonnementer.

Læs mere

 

Produktkombinationer, som giver adgang:

 
  1. Tv + bredbånd
  2. Tv + mobil
  3. Bredbånd + mobil
  4. Bredbånd + tv + mobil

Højere hastighed til eksisterende bredbåndskunder

I denne uge modtager 65.000 kunder med et eksisterende abonnement på bredbånd (via coax) tilbud om en højere hastighed uden beregning. Tilbuddet er, at vi med udgangen af maj sætter kundens hastighed op – med min. 20 Mbit og op til 100 Mbit, afhængig af deres nuværende abonnement. Deres abonnement fortsætter uændret – uden at skulle betale ekstra.

Jeres beboere og medlemmer, som får en højere hastighed modtager direkte besked via brev eller mail.

Prisændring på mobilabonnementer pr. 1. juli 2018

I de kommende uger vil flere af jeres beboere og medlemmer, med et mobilabonnement hos os, modtage information om en pris- og produktjustering i deres mobilpakke. Helt konkret vil mobilabonnementet stige med 10 kr. for to ud af tre mobilkunder, hvoraf mange samtidig får mere indhold med i pakken. Stigningerne skyldes bl.a. et fortsat ønske om at opgradere mobilnetværket for at sikre kunderne de bedste mobilforbindelser i hele landet.

Jeres beboere og medlemmer er allerede på Danmarks bedste mobilnetværk, en kåring vi har fået tre år i træk af Teknologisk Institut, og vi er i fuld gang med at opgradere mobilnetværket yderligere mange steder i landet, så mobilhastigheden flere steder vil kunne fordobles. Samtidig har vi indgået 4G-aftaler med alle EU-lande, så vi sikrer de bedste forbindelser, når jeres beboere og medlemmer nu som noget nyt kan streame alt deres indhold i hele EU.

En stor andel af de kunder, der får en prisstigning, bliver samtidig flyttet fra gamle til nye produkter, hvor de vil få mere indhold – det kan være YouSee Musik, Wi-Fi-opkald, mere data, mere tale eller mulighed for at få digitale fordele via YouSee More.

Beboere og medlemmer, der får en pris- og produktjustering modtager direkte besked via brev eller mail.

Playboy TV lukker

30. april stopper Playboy TV med at sende. Beboere og medlemmer, som har valgt kanalen enten som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal modtager direkte besked. Har man valgt Viasat Nature til sin tv-pakke, viser kanalen i dag Playboy TV kl. 23-04. Fra 30. april 2018 vil kanalen kun vise Viasat Nature hele døgnet.

Børnefamilier har fået en ny valgmulighed
Nicktoons, er en ny børnekanal, der kan blandes for 1 point med en Bland Selv-pakke. Kanalen kan også tilkøbes som Ekstrakanal og koster 10 kr. pr. måned.