Nyhedsservice 18. januar 2019

Den nye tv-kanal og streamingtjeneste Xee er serier, film og unikt indhold – og eksklusivt for dig, der har YouSee Tv. Hos Blockbuster er listen over de meste sete lejefilm i 2018 lavet, og hvis du er til erotik à la Fifty Shades, er du ikke alene!

Xee er for alle med YouSee Tv

Kvalitetsunderholdning lige fra originale danske programmer til de bedste amerikanske serier er varemærket for den nye kanal Xee, der går i luften 20. januar. Og du kan få del i det hele, hvis du har Grundpakken hos YouSee. Xee, der både kan ses på tv og streames, bliver nemlig automatisk en del af Grundpakken, uden at det koster ekstra.

Du kan også streame alt indhold fra Xee, præcis når det passer dig. Og når du streamer, får du faktisk endnu mere underholdning at vælge imellem. For at streame skal du have en YouSee Tv-boks, eller du skal hente YouSee Tv & Film-appen på App Store eller Google Play.

 

Erotik og superhelte knaldede igennem i 2018

Danskerne er vilde med Fifty Shades. Så vilde, at den tredje film om Anastasia og Christian Greys forhold strøg helt til tops på listen over de mest streamede Blockbuster-lejefilm i 2018. Lige i hælene på erotikken kommer superhelten. Fire ud af de 10 mest sete film i 2018 er således superhelte-film. Og så er der Harry Potter – den holder stadig! Filmklassikere får ofte et boost under ferier og højtider, hvor familien samles i sofaen. ”Men det er dog sjældent, at en af dem når helt op i top 10 over årets mest sete film,” siger Casper Hald, der er direktør i Blockbuster. Top 10 rummer ingen danske film, men det er Casper Halds forventning, at Journal 64 og Ternet Ninja er med, når Blockbuster om et år gør status på 2019.