Nyhedsservice 28. marts 2019

Overfør dine playlister til YouSee Musik

Som noget nyt kan jeres medlemmer/beboere nu overføre playlister fra andre musiktjenester til YouSee Musik. Og det er endda superenkelt. Ved at bruge tjenesten Soundiiz, kan man kopiere sine playlister fra fx Spotify eller Apple Music, så de fremover er samlet i YouSee Musik.

Husk, at YouSee Musik er inkluderet i de fleste af jeres medlemmer/beboeres mobilabonnement. Så måske er der penge at spare, hvis jeres medlemmer/beboere ikke længere har brug for andre musiktjenester?

Se, hvordan du gør

5 tips, der giver dig bedre overblik over dine regninger

Jeres medlemmer/beboere kan se deres regninger hos os på flere måder. En af dem er ved at logge ind på Mit YouSee. Der har vi for nylig gjort det nemmere at få overblik over regninger og betalinger. Man kan fx hurtigt sammenligne regninger man har betalt indenfor det seneste år, se sit forbrug eller ændre til en automatisk betalingsløsning.

Se vores 5 tips

Spar penge med de nye samlefordele for hele familien

Hvis jeres medlemmer/beboere samler mere end ét mobilabonnement hos os, er der penge at spare. Og det er ikke det eneste. Vi lægger nemlig også dobbelt så meget mobildata i deres abonnementer – uanset hvor mange de har.

Hvis jeres medlemmer/beboere ikke har behov for så meget data, kan de sagtens skifte Dobbelt Data ud med en af vores andre fordele i fordelsprogrammet YouSee More. De kan fx vælge Bookmate, C More, Nick Play og meget andet.

Få mere at vide