Hjem > Nyhedsservice 29. juni 2017

Bedre undertekster og lydspor

I dag udruller vi en række nyheder og forbedringer på YouSee Tv-boksen. Vi har bl.a. forbedret undertekster og lydspor, så du nu bedre selv kan vælge de undertekster og sprog, der passer dig.

Nu understøttes live-tv, optagelser og udsendelser, som du har haft sat på pause eller spolet med DVB-C undertekster. DVB-C undertekster er undertekster i digital kvalitet.

Det betyder, at der nu er tre muligheder for undertekster: 

  • Indbrændte undertekster er en integreret del af billedet – og kan ikke slås til eller fra. De kan heller ikke udskiftes til andre sprog.
  • Tekst-tv undertekster vises, hvis du vælger at slå undertekster til fx side DR1’s tekst-tv side 398.
  • DVB-C undertekster giver en forbedret kvalitet i forhold til de traditionelle tekst-tv undertekster og er nemmere at læse.

Indstillinger til DVB-C undertekster findes i Indstillinger > Lyd og lydspor og Undertekster.

DVB-C undertekster gælder ikke for Arkiv og Start Forfra, da disse afspilles på en anden teknologi.

IMDb ratings nu også på tv-boksen

Vi har tidligere lanceret IMDb ratings på ‘Film’ i YouSee Tv & Film-appen og på web. Nu viser vi også IMDb ratings på film i Filmleje på tv-boksen – og vi udvider løbende til resten af de øvrige film. Samtidig er det nu også muligt at sortere filmene efter bedømmelse.

IMDb (Internet Movie Database) er en online filmdatabase med information om stort set alle film, hvor IMDb ratings baseres på brugernes dom over en film.

Hop nemmere til den store tv-guide

Det er blevet nemmere at få hele tv-guiden på skærmen. Tidligere var det to klik på Tv-guide-knappen på fjernbetjeningen og herefter navigere frem og tilbage med piletasterne. Nu kan den fulde Tv-guide i stedet åbnes ved tre klik på Tv-guide-knappen.

Problemer med Netflix er rettet

På nogle tv-bokse gik afspilningen af Netflix i stå – og fejlen kunne kun afhjælpes ved at gendanne fabriksindstillinger. Denne fejl er nu rettet.

Få svar på de mest hyppige spørgsmål om tv-boksen

 


Venlig hilsen
YouSee