Nyhedsservice 3. oktober 2017

Nyheder på tv-boksen

YouSee Premiere som kanal 
Nu kan YouSee Premiere ses på en tv-kanal på samme måde som de traditionelle tv-kanaler og Netflix på YouSee tv-boksen.

Det betyder, at jeres medlemmer/beboere med en YouSee tv-boks kan afspille månedens premierefilm direkte på den nye kanal, se traileren på selve kanalen samt læse mere på informationssiden.

Den nye YouSee Premiere-kanal ligger på den næstsidste plads – lige før Netflix.

Læs mere om månedens YouSee Premierefilm nedenfor.

Automatisk sletning af optagelser
For de medlemmer/beboere, der optager meget og derfor tit oplever at deres harddisk er fyldt, er der godt nyt. Det er nu muligt at sætte automatisk sletning af optagelser til, så der gives plads til nye optagelser, uden at de behøver at foretage sig noget.

Når harddisken er 95% fyldt og automatisk sletning er slået til, vil tv-boksen slette de ældste ulåste optagelser og stoppe sletning ved 90%.

Funktionen er som standard slået fra og kræver at jeres medlemmer/beboere selv aktiverer den.  De finder den nye funktion under Indstillinger Optagelser.

IMDb-bedømmelser kan nu ses i film-oversigten
Nu kan man ikke kun se IMDb-bedømmelser på film, når man går ind og læser om den enkelte film, men allerede i oversigten over film på filmens cover. Det giver et bedre og hurtigere overblik.

Der er også kommet IMDb-bedømmelser på serier – dog kan de i første omgang kun ses enkeltvis, når man går ind og læser om serien.

 

Den 31. oktober ændrer Viasat navn på deres sportskanal TV3 SPORT 2 – til TV3 MAX. TV3 MAX vil sende et mix af sport, livsstilsprogrammer, comedy og tv-serier, der især henvender sig til den mandlige TV-seer.

På TV3 MAX har topfodbold, og i høj grad engelsk fodbold, fået en særplads. Kanalen viser stærke kampe fra Premier League, League Cup og den næstbedste engelske fodboldrække The Championship. Se også de store europæiske fodboldligaer som La Liga, Serie A, den franske Ligue 1, den danske Superliga og verdens fineste turnering, Champions League. Endvidere dækker TV3 MAX også tysk håndbold, Champions League håndbold og ATP-tennis.

Når TV3 MAX ikke sender LIVE sport fra de største turneringer, finder du masser af originale comedy-programmer som Simpsons, Top Gear og How I Met Your Mother.

TV3 MAX kan automatisk ses af medlemmer/beboere, som har TV3 SPORT 2 i deres nuværende tv-pakke.

TV3 SPORT 1 skifter samtidig navn til TV3 SPORT, da der ikke længere er en SPORT 1 og SPORT 2 kanal. Men bortset fra navneændringen sker der ingen ændringer.

 

Månedens YouSee Premiere: Patriots Day

Hver måned giver vi alle medlemmer/beboere med en YouSee Tv-boks fri adgang til en udvalgt premierefilm. De kan se filmen, når de vil. Hvor de vil. Og lige så mange gange, de vil.

I hele oktober måned kan de se dramaet Patriots Day, hvor det lokale politi og FBI må arbejde sammen for at finde gerningsmændene, da to bomber detoneres ved det traditionsrige Boston Marathon. Patriots Day er baseret på den sande historie om den største menneskejagt i USA’s historie.

læs mere om filmen her

 

YouSee On Tour i oktober

I oktober måned kører YouSee’s tour-bus rundt i hele landet. Her kan jeres medlemmer/beboere besøge os og opleve vores tv-, bredbånds- og mobilløsninger. De har også mulighed for at få fingrene i et af vores stærke tour-tilbud.

Den rullende butik er åben for alle, og der er også kaffe på kanden – så kom forbi til en kop og en uformel snak.

Se om tour-bussen kommer i jeres lokalområde

Venlig hilsen
YouSee