Nyhedsservice 30. april 2018

Vi har fyldt en truck med gratis slik og underholdning

Den 3. til 5. maj vækker vi en række af vores populære streamingtjenester og tv-kanaler til live. Her kører vi nemlig ud i Danmark med en kæmpestor truck. Den er fyldt med konkurrencer, underholdning og masser af bland selv-slik.

Den nye Bland Selv-løsning, som vi lancerede i februar, giver jeres beboere og medlemmer mulighed for at blande streamingtjenester og tv-kanaler på samme måde, som man blander slik. Og hvad illustrerer det bedre, end slikposer og masser af live-underholdning.

Det er lige nu muligt for jeres beboere og medlemmer at vælge mellem fem streamingtjenester – HBO Nordic, Viasat Film inkl. Viaplay, C More, Dansk Filmskat og Min Bio – og 56 tv-kanaler, og det er planen, at udvalget af streamingtjenester løbende udvides.

Vi besøger fem byer – København, Ringsted, Odense, Kolding og Aarhus med gratis bland selv-slik til alle besøgende. I trucken kan man få taget billeder af sig selv som robotter fra den populære HBO-serie Westworld, skyde på mål med mulighed for at vinde en fodbold eller kramme med Rasmus Klump. Der bliver og rig mulighed for at få et kig ind i de nye underholdningstilbud, der findes til tablet, telefon, tv og hjemmebiograf samt høre mere om hvordan, man kan blande en unik tv-pakke med både tv-kanaler og streamingtjenester.

Hvis jeres medlemmer og beboere ikke er i nærheden af de fem byer, er der altid hjælp og vejledning at hente i YouSee’s butikker rundt om i landet.

Kom og mød os – det er gratis at deltage, og alle er velkomne

Læs mere her

 

Danskerne vil selv skræddersy tv- og streamingpakker

Vi har, via analyseinstituttet YouGov, undersøgt danskernes medievaner og forventninger i forbindelse med lanceringen af det nye produkt Bland Selv. Analysen viser, at 77 % af danskerne vil have både tv- og streaming i deres abonnementsløsning, og de vil samtidig kunne ændre kanal og tjeneste efter behov.

Tv-kanaler stadig vigtige for danskerne
Rigtig mange danskere har prøvet at bestille skræddersyede varer som covers til mobiltelefonen eller sko med særlige farver og mønstre – og muligheden for at skræddersy vil danskerne også gerne have, når det handler om medier og underholdning.

Mere end hver anden forbruger har været irriteret over ikke at have adgang til bestemt tv-kanal, når der var noget, de gerne vil se, viser analysen. Kvinder vil gerne skifte tjenester og kanaler i forhold til, hvornår der vises film og serier. For mænd vil et skifte ske pga. en fodboldkamp, VM eller OL.
Kun en ud af ti danskere, vil nøjes med at have streamingtjenester.

Danskernes medievaner

  • 77 % af danskerne vil have både tv- og streaming i deres abonnementsløsning
  • 70 % ønsker en abonnementsløsning, hvor de løbende selv kan til- og fravælge tv- og streamingkanaler
  • Kun 5 % af danskerne over 55 år vil nøjes med streamingtjenester. For befolkningen som helhed er det 13 %
  • 55 % har været irriteret over ikke at have adgang til en bestemt tv-kanal, når der var noget, de ville se
  • 51 % betaler for én eller flere streamingtjenester (fx Netflix, HBO eller TV2 Play) udover den/de streamingtjenester, der allerede er med i deres tv-abonnement
  • 67 % af kvinderne vil gerne kunne skifte kanal eller tjeneste, når der kommer en særlig serie eller film
  • 62% af mændene vil gerne kunne skifte, når der kommer VM, OL og fodbold
  • Næsten lige mænd og kvinder oplever, at de er dem som giver sig oftest, når der skal hygges og der er uenighed om, hvad der skal ses. Hele 43 % siger dog, at de aldrig er uenige om, hvad der skal ses.

Om undersøgelsen
Undersøgelsen af danskernes medievaner er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1.622 CAWI-interview med danskere i alderen 18+ år i perioden 16.-22. april 2018.

YouSee On Tour i maj

I maj måned kører YouSee’s tour-bus ligeledes rundt i hele landet. Her kan jeres medlemmer/beboere besøge os og opleve vores tv-, bredbånds- og mobilløsninger. De har også mulighed for at få fingrene i et af vores stærke tour-tilbud.

Den rullende butik er åben for alle, og der er også kaffe på kanden – så kom forbi til en kop og en uformel snak.

Venlig hilsen
YouSee