Blog

Udstilling og skattejagt i Gadehavekvarteret

 

Høje-Taastrup Kommune er i gang med en områdefornyelse, der skal binde Gadehavekvarteret bedre sammen og skabe bedre rammer for byliv. Det skal ske i tæt dialog med kvarterets beboere, brugere og naboer. Det endelige design skal stå færdigt i sommeren 2019.
Gennem foråret 2018 er der blevet afholdt workshops og interviews med nøglepersoner i området. Igennem denne inddragelse har vi fundet frem til de områder, der skal prioriteres. De nedestående skitser udgør tilsammen en visionsplan, og vi har brug for dine kommentarer for at finde ud af hvilke områder, som vi skal arbejde videre med.
Vi holder et event d. 7 april kl. 11-14 på Gadehaveskolens parkeringsareal. Her har du på samme måde mulighed for at give feedback på de udvalgte områder og skitserne, og snakke med rådgiverne på projektet. Hvis du vil vide mere om eventet, så kontakt Siri Astrup på sa@arkilab.dk. Dette spørgeskema er til dig, som ikke har mulighed for at give din stemme d. 7 april. Undersøgelsen vil blive lukket ned d. 10 april. 
Vi håber at du har lyst til at deltage – det tager ikke mere end 5 min.! Der trækkes lod blandt alle besvarelser om gavekort til en biograftur for to!

Related Posts

You may like these post too

Nu kan der bestilles stueantenner igen – TRYK HER

Taastrup Teater