Arrangementer

Det er muligt at tage gæster med til arrangementerne, de skal blot betale lidt ekstra. Det er gratis at komme til foredrag, man skal blot tilmelde sig i Café Gadehjørnet, så vi ved, hvor mange stole, der skal sættes, og om vi når max. antal for, hvor mange vi må være i salen.

Til nogle af arrangementer vil det koste lidt at deltage, men I kan godt stole på, at de priser vi sætter, er de billigste!!!!

 

Vi håber, at nedenstående kan fange din interesse, og at vi vil se rigtig mange disse dage.

Planlagte arrangementer:

Følg med her på siden. Lige så snart der er tidspunkter og priser klar, opdateres siden.

Her vil du snart kunne se, hvad vi har planlagt af events i 2020. Måske er der noget, som vil fange din interesse.

Her kan du  se, hvad der er planlagt af events for 2020 Events 2020  Det er kun en oversigt, der vil komme yderligere information ud i postkasserne eller opslag op i opgangene om hvert enkelt event, når tiden nærmer sig.

FORÅRSFESTEN, “JEG ER EN BAKKENS SANGERINDER”, FAMILIETUREN og LONE HERTZ BLEV AFLYST PÅ GRUND AF DE RESTRIKTIONER, SOM DER BLEV UDSTUKKET AF REGERINGEN I FORHOLD TIL CORONA-VIRUS.  DET BLIVER FØRST I DET NYE ÅR, AT DISSE EVENTS VIL BLIVE GENNEMFØRT. VI VIL SØRGE FOR, AT ALLE BEBOERE I GHG FÅR INFORMATION, NÅR NYE DATOER ER PLANLAGT. 

JULETRÆSTÆNDING OG JULETRÆSFESTEN BLIVER VI DESVÆRRE OGSÅ NØDT TIL AT AFLYSE I ÅR :,( TILGENGÆLD LAVER DET SPIRER JULEKASSER MED AKTIVITETER TIL DE 4 SØNDAGE I ADVENT. SE OPSLAG I OPGANGENE OG PÅ DET SPIRER´S FB-SIDE. Sidste tilmelding tirsdag d. 17. november. 

 

OBS! Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder ved de forskellige events, som vil blive lagt på FB eller her på hjemmesiden.  

 

 

Afholdte arrangementer:

 • Torsdag d. 1. oktober blev der med alle restriktioner, som der var pålagt ifmb corona, afholdt Gadehavegård kaffebord á la sønderjysk med hjemmebagte boller, 3 forskellige slags skærekager, 2 slags roulader, kokostoppe, Sarah Bernhardt kager, Sønderjysk rugbrødslagkage og 5 slags småkager. Det var en meget hyggelig eftermiddag.
 • Torsdag d. 30. juli var BTB-vin på besøg, hvor der blev præsenteret og givet smagsprøver på rødvin, likører og spiritus. Café Gadehjørnet havde lavet et fantastisk tapas-ostebord. Alle hyggede sig.
 • Torsdag d. 27. februar var der foredrag om at være  jæger, som vores “egen Mads” fortalte meget entuasiatisk om. Mads var også leverandør af vildsvinekølle, dyreryg og dyrekølle, som blev tilberedt af de 2 frivillige Eva og John. Der blev serveret ovnbagte og flødestuvede kartofler og selvfølgelig waldorffsalat. Det var en ubeskrivelig hyggelig aften.
 • Tirsdag d. 14. januar 2020 var der intimkoncert med Signe Svendsen. Man er slet ikke i tvivl om, at Signe har tilbragt rigtig, rigtig mange timer på turné med Niels Hausgaard. Hun har lært virkelig meget af hans humor, hvilket kun gjorde aftenen endnu bedre. Signe fortalte små anekdoter til, hvorfor hun har skrevet de forskellige sange. En virkelig hyggelig aften.
 • Søndag d. 8. december blev den årlige juletræsfest afholdt med gløgg, æbleskiver og selvfølgelig flotte slikposer, som Nisserne fra DUI Leg & Virke uddelte. Tak for en hyggelig eftermiddag i julens tegn.
 • Tirsdag d. 19. november fik vi tændt vores juletræer i festlig stemning. Først ovre ved grillhytten, som var pyntet fint op med lyskæder, og hvor Ungerådet stod for skattejagt og varm kakao. Musiker Lars Grand spille harmonika, og der blev danset om juletræet, da det blev tændt. Derefter gik vi ned i Café Gadehjørnet, hvor der blev serveret gløgg med æbleskiver. Der var en glad og ivrig dans om træet, da det blev tændt, hvor der bl.a. blev sunget “Kender du den om Rudolf”, “Søren Banjomus”, “Højt for træets grønne top” og “Nu det jul igen”
 • Onsdag d. 16. oktober var 48 forventningsfulde børn og voksne inde og se GooseBoy, hvor der blev uddelt popcorn med sodavand og gavekort til lidt mad  på Sunset Boulevard.
 • Torsdag d. 26. september blev vi underholdt af Karen-Marie Lillelund om janteloven. Der var mange, som gik hjem med et kæmpe smil og ondt i maven af grin. Det var en fantastisk aften.
 • Lørdag d. 17. juni blev den traditionelle familietur afholdt. I år gik turen til Tivoli. Der var bestilt platte på restaurant Påfuglen til dem, som ikke ønskede turpas men gerne ville have en lille bid brød og blev tilbudt at kunne blive kørt hjem kl. 18:00. De andre fornøjede sig i alle forlystelserne indtil busserne kørte hjem kl. 22:00. Vi var 200 afsted den dag. Desværre var vejret ikke helt med os, men de fleste gav udtryk for, at de havde haft en dejlig dag.
 • Torsdag d. 2. maj havde vi igen en forrygende aften, da Bill og Helle fra BTB-vin var her og gav smagsprøver på f.eks. tonicvand, vin, likører og div. drinks. Café Gadehjørnet havde igen tryllet et fantastisk oste- og pølsebord frem.
 • Torsdag d. 11. april kom Mindeperlerne forbi, hvor de gang i fællessang og små skets. Publikum fik serveret kaffe/the med 3 slags lagkage og kringel.
 • Torsdag d. 28. marts blev den traditionelle Forårsfest afholdt. En meget vellykket aften med dejlig mad tilberedt af gæstekokke og Café Gadehjørnet. Der var også besøg af en ballondame, Pokémon og levende musik.
 • Torsdag d. 14. februar havde vi besøg af tidligere politibetjent og nuværende medlem af organisationsbestyrelsen DFB Ole Christian Larsen, som fortalte om en af Danmarks største seriemordere Dagmar Overby. Det var en hyggelig aften med fællesspisning, hvor Café Gadehjørnet stod for hjemmelavet burritos med guacomole.
 • Torsdag d. 10. januar holdt vores “egen” Mads foredrag om sin passion for jagt. Bagefter blev der serveret fasan og rådyr af Mads´egen bytte. Eva og John sørgede for madlavningen og serveringen. 2 meget flittige piger fra lommepengeprojektet gav en god hånd med i køkkenet. En stor TAK til Jer alle for at gøre det til en fantastisk aften.
 • Søndag d. 9. december afholdte vi juletræsfest, og traditionen tro, kom nissefamilien fra DUI leg og Virke. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag i julens tegn.
 • Torsdag d. 29. november gik turen ind til Xocovino i Kejsergade. Det var noget nyt, vi ville prøve i år at tage derind. Vi havde bestilt en bus, som kørte os frem og tilbage. Derinde fik vi oste- og pølsebord efterfuldt af den traditionelle smagning af vine med tilhørende chokolader. Det var så vellykket, at der allerede er nogle, som har ønske at blive skrevet op til turen derind næste år. Dette gør vi dog ikke endnu.
 • Torsdag d. 22. november tændte vi juletræer. Som noget nyt blev er der opsat juletræ udenfor ejendomskontorets have, hvor vi mødtes kl. 16. Det Spirer serverede varm kakao, og musiker Lars Grand spillede julesange på sin harmonika. Børnene dansede rundt om træet. Derfra gik vi ned i Café Gadehjørnet, hvor der ventede varme æbleskiver og gløgg. Til dem som ønskede det, var der kaffe og the. Lars Grand spille på sin harmonika, mens vi andre guffede æbleskiver i os. Her fik vi også tændt træet udenfor ledsaget af sang, musik og dans om juletræet.
 • Torsdag d. 18. oktober var vi 48 inde og se Jakob og Peter Plys i biografen. Der forudbetalt for slik og sodavand i biografens slikbutik, så alle fik mulighed for at komme ind og forsyne sig til filmen. Der var også et gavekort til hver til McDonalds. Det var en super hyggelig dag.
 • Lørdag d. 15. september blev der afholdt  gospel-workshop ved True Gospel Singers. Der var en, som deltog i workshoppen, som aldrig havde sunget før. Det var en super hyggelig eftermiddag og skøn koncert. Billeder fra workshop
 • Lørdag d. 18. august var vi knapt 200 i alle aldre i Legoland. Det var en dejligt dag, selvom vejret ikke lige var med os.
 • Tirsdag d. 22. maj kom foredragsholder Mikael Rasmussen og gav råd til, hvordan man kan slippe af sine søvnproblemer. Vibeke og Eva havde lavet lækker roastbeef med ovnbagte kartofler og grønt til inden foredraget. Vi var ikke mange, men vi havde en hyggelig aften. Link til power-point for aftenen: Søvnproblemer – Gadehavegård
 • Torsdag d. 26. april afholdte vi “Smagsfest”. Bill og Helle fra BTB-vin præsenterede os for bl.a. en ny velkomstdrinks, hvid- og rødvin, diverse likører og til sidst spiritus. Der var tilbud på de mærker, som vi havde smagt. Eva og Vibeke fra Café Gadehjørnet havde lavet et super flot og meget lækkert pølse- og ostebord til. Det var en meget hyggelig aften med god stemning.

Afholdte arrangementer i 2017:

 • Søndag  d. 10. december Juletræsfest.
 • Torsdag d. 30. november Xocovino. Her var vi også pænt mange til en dejlig aften med vin og hjemmelavet belgisk chokolade. Mange fik også købt nogle julegaver med rabat. Det er helt sikkert, at Xocovino vil vi invitere igen til næste år. Der var ingen, der havde ønsket at få alkoholfri vin, det var der ellers også mulighed for.
 • Torsdag d. 23. november Juletræstænding i samarbejde med Café Gadehjørnet. Her kom der rigtig mange, mange flere end der var tilmeldt. Det var rigtig hyggeligt, og alle nød den gode stemning. Vi har fået en opfordring til at få nogle til at komme og synge/danse om juletræet, så tændingen af træet varer lidt længere. Det er da helt klart noget, vi vil undersøge. Og til næste år skal vi prøve at lægge ekstra, ekstra mange til de tilmeldte, så der kan være nok æbleskiver. Altid en god idé at tilmelde sig, når det er servering. Uanset om det er gratis eller ej 🙂
 • Mandag d. 13. november: True Gospel Singers.  Endnu en fantastisk aften med højt humør, god energi, dejlig musik og sang. Desværre kom der ikke mange denne aften. Det viste sig, at mange af vores beboere slet ikke var klar over, at det var denne aften True Gospel Singers kom. Så vi allerede fået mange ønsker om, at de skal komme igen.
 • Torsdag d. 19. oktober ClinicElegance. Billetter kr. 40,- sælges i Café Gadehjørnet. AFLYST pga for få tilmeldinger. 
 • Torsdag d. 5. oktober Beauty inn AFLYST!! Forhandleren kunne ikke leve op til den indgåede aftale.
 • Lørdag d. 19. august gik vores årlige familietur til Bakken, hvor der var en gruppe på ca. 50, som valgte at få en guidet rundvisning i Korsbæk med efterfølgende frokost på Postgården. Det var en meget vellykket tur, selvom vi måtte vente i ca. 1 time på bussen hjem. Chaufføren havde siddet i en trafikkø. Andre havde valgt at få turbånd til hele familien. Vi var 182 mennesker afsted, og vi har kun fået positive tilkendegivelser. Også denne dag var vi heldige med vejret, kun én byge kom der.
 • Torsdag d. 22. juni “Før sommerferie afslutning” med helstegt pattegris, svine- og oksekødspølser samt kyllingespyd med forskellige slags salat til. Det smagte fantastisk, der var godt humør og helt utroligt, så var vejret, så vi kunne sidde udenfor og nyde maden. Spangsberg flødeboller til dessert vakte lykke.
 • Torsdag d. 6. april kom “Mindeperlerne” – pensionist, amatør skuespillere, som laver revy. De er meget dygtige, og de fremmødte fik rørt lattermusklerne. Inden da var der blevet nydt Othello lagkage.
 • Fredag d. 30. marts: X-Factor finale hvor vi spiste en dejlig skipperlabskovs, som Vibeke havde tilberedt, først. Herefter var der hygge og intern afstemning om, hvem der skulle vinde dette års X-factor finale. Vi var ikke mange, men tilgengæld var der max. hygge.
 • Torsdag d. 16. marts: Forårsfest i samarbejde med Det Spirer og Café Gadehjørnet. Vi var ca. 100 samlet til en sjov og hyggelig aften med dejlig mad, som 8 gæstekokke havde lavet. Underholdningen stod “Gamle far og tøserne” fra Klub Gadehaven og Verdens Levende Musik fra den ene af vores lokale musikklubber for. Trampolina kom og lavede nogle meget flotte ballondyr til børn og barnlige sjæle.
 • Mandag d. 6. marts kl. 18 – 19: Åbent hus i beboerhuset. Vi har fået lavet nyt mødelokale, flyttet kontorer og fået ryddet en del op, derfor inviterede vi beboerne ned, så de kunne se det færdige resultat. Dette var absolut ingen succes. Der kan 1 par.

 

Afholdte arrangementer i 2016:

 • Søndag d. 11. december kl. 14 – 17: Den traditionelle juletræsfest med bl.a. nisse Holger fra DUI Leg & Virke, og det blev som altid en sjov og hyggelige eftermiddag. Det var gratis at deltage i år, og vi har besluttet, at det fremover skal være gratis for beboere i Gadehavegård at deltage i juletræsfesten.
 • Torsdag d. 1. december kl. 19.30 – ca. 21.00: Xocovino kom endnu engang med sin kombination af dejlig vine og belgisk chokolade. Vi var 40, som havde en super hyggelig aften.
 • Tirsdag d. 22. november blev juletræet udenfor beboerhuset tændt sammen med en hel del glade beboere. Det var en ret impulsiv handling fra vores side, at vi i år ville tænde juletræet i fællesskab sammen med andre beboere. Café Gadehjørnet stod for at servere gløgg/kaffe/the og æbleskiver. Det er helt klart noget, vi vil gentage til næste år.
 • Mandag d. 14. november komTrue Gospel Singers for 3. gang. Dem havde vi fået mange opfordringer til at invitere igen, og mange har allerede ytret ønske om, at de kommer igen til næste år.
 • Tirsdag d. 25. oktober havde vi Alexis og Josephine fra Simpley Tea til at holde foredrag om the og med 6 forskellige smagsvarianter: Sølv nål hvid te, Mo Gan Huang Ya Gul te, japansk matcha grøn te (som er meget populær blandt de unge), Golden Guan Yin Gudindens barmhjertighed oolongte, Spring Dawn Keemun – Elizabeth II ynglings sort te og White Moolight Sheng pure te. Hertil blev der serveret friskbagte Simply Tea scone med clotted cream og lemoncurd, friske bær, kage etc. Desværre var der ikke mange, som havde lyst til at deltage i dette arrangement, men os der kom, havde en meget hyggelig eftermiddag.
 • Lørdag d. 1. oktober afholdte vi vores dejlige Gadehavegårds 40-års jubilæum. Det var en fantastisk dag, hvor selv solen skinnede på os. Der kan ses billeder fra dagen på Det Spirer´s facebook profil.
 • Torsdag d. 22 september: Rune Strøm “Så tal dog pænt for helvede” Dem som ikke kom med til dette foredrag, er gået glip af et formidabelt foredrag. Vi kom igennem hele følelsesskalen: forargelse, medfølelse, sorg, undren og ikke mindst glæde. En formidabel foredragsholder. Alle som deltog, er nu opmærksomme på deres indre cola.
 • Lørdag d. 13. august Familietur til Djurs Sommerland. Det var en lang, men hyggelig, tur. Desværre var vi ikke heldige med vejret.
 • Torsdag d. 23. juni: Skt. Hans fest i samarbejde med Det Spirer og Café Gadehjørnet. Det var en meget hyggelig aften med dejlig grillmad, og vejret holdt tørt lige til, vi gik hjem.
 • Søndag d. 12. juni kl. 10 var der pensionisttur, som Kirsten Mouritzen stod for. Turen gik til Birkegårdens haver. En meget stor tak til Kirsten for hendes store arbejde med at planlægge denne tur.
 • Torsdag d. 12. maj kl. 19.30: Xocowino – her var der meget begrænset plads. Vin- og chokoladesmagning i en unik smagskombination. Ejeren af Xocowino har nøje sammensat menuen, og han fortalte, hvorfor han mener, at netop denne vin passer til det udvalgte belgiske chokolade, om for i øvrigt er produceret på Fyn af en herboende belgier. Det var en god og hyggelig aften, som vi måske vil gentage.
 • Mandag d. 11. april blev der afholdt åbent hus ved blok 9 og 3 beboere i blokken lagde hjem til, så alle interesserede naboer kunne komme ind og se, hvordan renoveringen så ud indefra. En kæmpe TAK til de gæstfrie beboere. Pølsemanden havde travlt med at lange pølser over disken til alle de fremmødte – ca. 150.
 • Torsdag d. 7. april besøgte Abdel Aziz Mahomoud, journalist og forfatter kendt bla. fra Aftenshowet og Basta på DR1, os og fortalte om sin opvækst som “fremmed” i Danmark. Foredraget “Når integrationen virker i første generation” Desværre havde vi problemer med teknikken, så Abdel kunne ikke fremvise sine powerpoint, men det blev alligevel en meget vellykket aften. Vi er overbeviste om, at Abdel har sat en masse tanker i gang hos mange af os tilhører.
 • Torsdag d. 17. marts afholdte vi Forårsfest for 2. gang. Det var en meget vellykket fest, som vi gentager til næste år.
 • Tirsdag d. 2. februar havde vi besøg af triatlonmanden med ét-ben Gert Rune. Han talte om motivation og udfordringer. Det var et sjovt, inspirerende og meget livsbekræftende foredrag.

 

Afholdte arrangementer i 2015:

 • D. 5. februar holdt Jens Arentzen et fantastisk foredrag. Vi tror, at alle de tilstedeværende fik noget med hjem. Det var en rigtig god aften.
 • D. 3. marts havde vi besøg af Kim Stockholm fra DBI og hele 4 brandbiler med lys og lyd. Læs mere om aftenen i næste nummer af Det Nye Gadespejl.
 • D. 26. marts blev GHG´s første forårsfest afholdt. Det var et samarbejde mellem os i afd.bestyrelsen, Det Spirer i Gadehavegård og Café Gadehjørnet. Det var så vellykket en aften, at vi satser på, at det kan blive en tradition her. Også denne aften vil der være billeder og beskrivelse af i det næste nummer af Det Nye Gadespejl.
 • D. 5. maj blev der afholdt chokoladesmagning. Desværre levede dette slet ikke op til vores forventninger. Vi overvejer, om vi skal prøve igen fra et andet firma.
 • D. 14. juni stod Kirsten og Petina for årets pensionisttur. Denne gang gik turen til Bromølle Kro. Det var en meget vellykket tur. Stor tak til Kirsten og Petina for deres indsats. De har lovet også at stå for næste år tur. Spændende hvor turen da kommer til at gå hen.
 • D. 22. august sendte vi 151 børn og voksne afsted til Legoland i 2 dobbeltdækkere. Det var en lang, men absolut god og sjov dag, hvor vejret viste sig fra den allerbedste side.
 • D. 17. september havde vi besøg af de forrygende pensionister “Mindeperlerne”, som spille og sang for og med os. Der blev serveret Othello lagkage og wienerbrødsstang. Stemningen var glad og munter.
 • D. 30. september – foredrag ved Karen-Marie Lillelund. Wow for en aften!! Vi er overbeviste om, at alle gik hjem med krampe i kinder og ømme mavemuskler af grin. Karen-Marie Lillelund har en humor og en mimik, som rammer plet. Denne aften var emnet: Humor som værktøj til arbejdsglæde.
 • D. 11. november gæstede True Gospel Singers os igen. Det var en fantastisk god aften med ca. 20 gospelsangere, pianist og lydmand. De kommer selv med trappescene, alt lydudstyr og lydmand.
 • For at kunne starte koncerten kl. 19, kommer de 2 lydmænd kl. 16 for at gøre det hele klart.
 • Søndag d. 13. december blev den årlige, traditionelle juletræsfest afholdt med nisser, også den populære nisse-Holger. Det var en hyggelige eftermiddag for børn i alle aldre.