Tilladelser

Tilladelser:

Installationsret – vaske-,tørre-,opvaskemaske
Hvis du ønsker vaske-/opvaskemaskine eller kondenstørretumbler i din bolig skal du have en tilladelse hertil. Aflever blanketten på ejendomskontoret og vi vil kontakte dig for en aftale, hvor vi kan godkende installation af din maskine. Du bør ikke tage din maskine i brug før vi har set på den.

 

Husdyrstilladelse
Du må gerne holde husdyr i Gadehavegård. Det er dog ikke alle slags du må holde. Vi anbefaler derfor, at du læser husordenen grundigt inden du anskaffer dig husdyret.
Du må holde 2 hunde eller katte. Vær opmærksom på de særlige regler omkring visse hunderacer, som ikke er tilladt (side 2 i husordenen). Blanketten printes, udfyldes og afleveres på ejendomskontoret.

 

Markise opsætning
Du må gerne sætte en markise op hvis du har en have. Markisen skal opsættes efter de i blanketten nævnte krav. Blanketten printes, udfyldes og afleveres på ejendomskontoret.

 

Parabol
Du må gerne sætte en parabol op hvis du har en have. Parabolen skal opsættes efter de i blanketten nævnte krav. Blanketten printes, udfyldes og afleveres på ejendomskontoret.

 

Parkeringstilladelse
Udfyldes og sendes direkte til DinParkering

 

Rygepolitik
Her kan du læse om Gadehavegårds rygepolitik.