Musikklubben

Musikklubben

Musikklubben er nogle musik glade beboere i Gadehavegård, med 12 faste medlemmer, der mødes hver tirsdag aften, hvor der bliver hygget med sange og musik. Der er nogen af medlemmerne, der har en særlig forudsætning, for at spille eller synge, med andre ord er vi en broget skare, der mødes for at spille musik.

Med det nye lokale er der mulighed for at udvide klubbens aktiviteter. Derfor har klubben forsøgsvis startet et hold for nye guitarister, med en times undervisning hver mandag. Hvor der undervises i nodelære, musikteori samt guitarteknik på begynderniveau.

 

Hvis du nu sidder og kunne tænke dig at lære at synge eller spille, eller allerede kan det, og har lyst til at lære fra dig, så kig forbi. Hvor? Vi holder til nede i genbrugsgården i pavillonen, som vi deler med de frivillige i genbrugsgården, på Sylens parkeringsplads. Hvis det lyder spændende, er det bare at dukke op hver tirsdag kl. 19: Lågen til højre for containeren vil være åben (i indhakket).

Hvad koster det? Der betales kontingent 10 måneder om året – 50 kr. om måneden, som går til kaffe, te og kage og vedligeholdelse af udstyr samt udflugter af musikalsk tilsnit. Vi har en prøvetid på en måned som er gratis, så har man mulighed for at finde ud af, om man vil være med eller ej.

 

Kontakt:

Facebook: Musik Klubben Det Vi Er

e-mail: Detvier2630@gmail.com