Ny økonomisk og social rådgivning i 2021

Ny økonomisk og social rådgivning i 2021

Nuriye Köse Nielsen fra Økonomisk Rådgivning er stoppet, men Domea.dk (og DFB´s) nye chef for bæredygtighed, Katja Lindblad, er i fuld gang med en ny og bedre i 2021

Nuriye, som har været i den økonomiske rådgivning har været udlånt til os fra kommunen og skal nu arbejde der igen. Den økonomiske rådgivning har indtil nu været støttet af Landsbyggefonden. Midlerne er brugt og der kommer ikke nye derfra til den økonomiske rådgivning.

Ny rådgivning i 2021

Da rigtig mange beboere stadig har behov for både økonomisk- og social rådgivning arbejder vi lige nu på at finde en ny løsning for både Gadehavegård og Charlottekvarteret, ” fortæller Domea.dks nye chef for bæredygtige indsatser, Katja Lindblad.

Den ”gamle” rådgivning

DFB har i mellemtiden forlænget Kristine Mieritzs ansættelse. Så der er stadig mulighed for at få hjælp til at klare økonomien i hverdagen. Kristine er i Gadehavegård 8 timer om ugen.

Det er naturligvis ikke optimalt hverken for jer som beboere eller DFB, men nødvendigt indtil vi finder den rigtige løsning,” fortæller Katja Lindblad

Kristine har et godt samarbejde med kommunen, og kan derfor sørge for, at sagen kommer til den rette person. Særligt hvis sagen bedst løses her. Hun kan også være nødt til at henvise beboere til Forbrugerrådets gratis gældsrådgivning TÆNK eller den lokale indsats i Høje-Taastrup – Café Paraplyen .

Den nye rådgivning

Indtil den nye løsning er klar, vil Kristine Miertiz systematisk kontakte alle beboere, som er på vej til advokat fordi de ikke har betalt husleje. Jo før vi sætter ind med hjælp og rådgivning, jo større chancer er der for at hjælpe beboerne og spare alle i afdelingerne for udgifter,” oplyser Katja Lindblad.

De nye bæredygtighedschef arbejder på at etablere en ny social- og økonomisk rådgivning i samarbejde med boligselskabet Vibo, som har boliger i Charlottekvarteret.

Den nye rådgivning forsøges udarbejdet i samarbejde mellem de to boligselskaber og kommunen. Katja Lindblad arbejder hårdt på, at den nye løsning kan være klar i starten af 2021.

3 gratis økonomiske rådgivninger nu & her

Økonomisk rådgivning til Gadehavegårds beboere

Kristine Mieritz
Mobil: 23 27 70 78
E-mail: ejdkrm@domea.dk

Café Paraplyen i Tåstrup

Gældsrådgivning `På Fode´

Hver anden onsdag kl. 16-18
NB! Book en tid
Tlf: 42 23 85 08
E-mail: ktn@kfumsoc.dk

Forbrugerrådets gratis rådgivning TÆNK

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail