HIPP HOPP – Lær for livet

Klar! Parat! Skole-start! 

Er du lidt bekymret for om din lille dreng eller pige er klar til at sidde stille når de skal i skole? Lære at tælle og stave? Vente på at det bliver deres tur 

Det kan vi hjælpe med. Vi lærer forældre at lære deres børn, at lære at gå i skole. Det er helt gratis og vi er professionelle HippHopp-guides. Hvad er det? Læs her:  

Hvis du vil give dit børnehavebarn en god skolestart næste år, så skal du allerede nu kontakte Maria eller Lene for at høre mere om HippHopp.

Det starter i det nye år – så hold øje med websitet og facebookOg nej, det her HippHopp er ikke en dans, det er et velafprøvet førskole-program.  hvad er det? 

Det er sjovt at lege skole

Det er 5. år i træk, at Stine fra Ole Rømer skolen og Maria og Lene fra Det Spirer i Gadehavegård står for at lære forældre at lære deres små børn at blive skoleklarDet har været en succes de andre år.  

Forældre, der har været med før, roser programmet: Børnene lærer at koncentrere sig, og opdager at det er sjovt at lære noget af sine forældre. Oså er det rart at være sammen i familien.   

“Jeg har lært nye måder at lære min søn om bogstaver og tal.

Tidligere terpede vi bare, men nu har HippHopp lært mig, hvordan man kan arbejde med læring på en sjov måde.

Han er helt klar til skolestart nu, og han elsker at lave lektier.”
Paymans mor, Kinas Bakr

HippHopp-programmet starter online i februar 2021 og der er løbende optagelse pga. corona. Programmet fortsætter til dit barn skal starte i mini-SFO i foråret 2021, altså før dit barn skal starte i skolen i 0. klasse efter sommerferien næste år. Så hvad kræver det af dig, som forældre?  

Lær at træne skole derhjemme 

Familier, der kommer med i HippHopp-programmet, skal selv have lyst til at bruge lidt tid og have overskud til at lave øvelser med sit børnehavebarn derhjemme. Men det er kun 10-15 minutter om dagen og i weekenderne har familien friBare rolig, øvelserne er en god blanding af læring og leg, så I har det sjovt sammen undervejs. Hver anden uge får besøg derhjemme af Lene, Maria eller Stine, som guider jer forældre i, hvad du skal lære dit barn og hvordan du kan gøre.   

Familier lærer skolen at kende sammen 

De uger I ikke får besøg hjemme mødes alle familierne på skolen, så børnene lærer hvordan man opfører sig i en skole. Forældrene møder lærerepædagoger og lærer om børns udvikling, hvordan de lærer bedst både fagligt og socialtHver gang slutter alle familierne og HippHopp guiderne af med at spise mad sammen.  

“Det var hyggeligt at møde andre børn og forældre på skolen og lære hinanden at kende på den måde.”
                                                    Gitte Nielsen, mor til Vera

Tænker du nu: Ja tak – jeg vil med?

Kom ned og hør mere i pavillonen hos Maria eller Lene. Du kan også ringe og skrive til demhvis du er interesseret i at få en plads i HippHoppprogrammet .  

HippHopp-programmet” Forældre lærer deres børn at lære at gå i skole. Helt gratis. 

Maria mobil: 2117 8642 Emailejdmhk@domea.dk  

Lene mobil: 4012 0642 ejdlko@domea.dk  

Se FILM hvor pædagogisk leder, Rikke Nielsen fortæller om Hipp-Hopp 

(Udgivet i Det Spirers Nyhedsbrev august. 2020. Redigeret februar 2021)

——————————————–

Generelt om Hipp Hopp

”Mini HippHopp” og ” HippHopp – Lær for livet”

I år er det 5 år siden vi startede med at lære forældre, at lære deres børn at gå i skole.
I samarbejde med Ole Rømer skolen tilbyder vi forældre med børnehavebørn nogle helt nye værktøjer for at gøre deres børnehavebørn klar til at starte i skolen.

Vi mødes flere gange i løbet af et lille år. Både hjemme hos den enkelte familie og sammen alle “HippHopp-familier” forældre med børn på skolen. I løbet af de 8 måneder lærer forældrene at støtte deres egne børns personlige, sociale og faglige udvikling, så de stille og roligt bliver klar til at gå i skole.

HippHopp er sjove øvelser man lærer af. Med de nye metoder for forældresamarbejde klæder vi – sammen med pædagoger og lærere – børnefamilierne bedre på til at arbejde med at lære derhjemme.

Forældrene bliver primus motor for deres børns udvikling og trivsel frem imod skolestart. Og kan fortsætte med at være engagerede i at hjælpe deres børn med at lære og have det godt på skolen.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail