Blog

Invitation til en gratis online inspirationsdag

Athenas og Severin vil gerne invitere jer med til en virtuel inspirationsdag, hvor I kan opleve 5 af landets bedste foredragsholdere tale om trivsel, forandringer og arbejdsglæde. Arrangementet afholdes som et online event og kan streames GRATIS fra fredag den 5. februar 2021 til søndag den 7. februar 2021.

Oplev tidligere medlem af Siriuspatruljen Asger Fredslund i et spændende oplæg om samarbejde. Lykke Møller Kristensen, som er ekspert i digital kultur og adfærd, er klar med et inspirerende oplæg om den digitale udvikling under corona. I kan også opleve antropolog og forfatter Dennis Nørmark, som i en helt ny bog genoptager kampen mod pseudoarbejde. Den tidligere dobbelte verdensmester i roning Mette Bloch er klar med et forrygende oplæg om motivation – og til sidst er livsstilseksperten Mads Christensen klar med en underholdende peptalk om danskerne. Læs mere her

  • ASGER FREDSLUND: Samarbejde gennem tillid
  • LYKKE MØLLER KRISTENSEN: Den digitale udvikling under corona
  • DENNIS NØRMARK: Tilbage til arbejdet – sådan bekæmper vi pseudoarbejdet
  • METTE BLOCH: Vind med vilje
  • MADS CHRISTENSEN: Hvad sker der – og hvor er vi på vej hen?

Du er velkommen til at invitere dine kollegaer og alle i dit netværk med. I modtager et link til gratis streaming via Youtube torsdag den 4. februar 2021 om eftermiddagen.

Tilmelding til inspirationsdagen her

Related Posts

You may like these post too

Nyhedsservice YouSee 20. april 2020

Udviklingsplanen – sådan kommer Gadehavegård til at se ud