Infomøde 12. maj 2019 om udviklingsplanen

Infomøde 12. maj 2019 om udviklingsplanen

(opdateret 12. maj 2019)

Cirka 150 beboere deltog i mødet på Quality Hotel, søndag 12. maj.

Du kan se præsentationen fra mødet her.

Du kan se video fra hele mødet her.

Læs om udviklingsplanens hovedpunkter her

 

(oprindelig invitation:)

Boligselskabet DFB og Domea.dk har netop indgået en aftale med Høje Taastrup Kommune om en udviklingsplan for Gadehavegård. Vi har lovet, at beboerne i Gadehavegård skal være de første til at høre om aftalen.

Derfor er alle beboere i Gadehavegård inviteret til orienteringsmøde søndag den 12. maj 2019 kl. 12.00 på Quality Hotel, Carl Gustavs Gade 1. På mødet vil der være oplæg om planens indhold, og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

På mødet vil borgmester Michael Ziegler og direktør Thomas Holluf Nielsen (Domea.dk) orientere om planens indhold. Efterfølgende vil der blive mulighed for at stille spørgsmål. Mødet styres af journalist Andres Møller.

Vi byder på sandwich, vand, kaffe og kage.


Hvorfor skal der laves en udviklingsplan?

Regeringen har pålagt Høje Taastrup Kommune og DFB/domea.dk at lave en såkaldt udviklingsplan, der skal beskrive, hvordan Gadehavegård skal se ud i 2030. 

Både kommunen og boligselskabet har arbejdet for en plan, der vil udvikle Gadehavegård til et nyt, attraktivt boligområde. Frem mod 2030 vil der blandt andet ske følgende: Alle tilbageværende almene boliger skal renoveres, udearealer skal omdannes, der skal føres nye veje ind gennem Gadehavegård og der skal opføres nye private boliger samt et kvartershus i området. 

På mødet, søndag den 12. maj 2019, kan du høre mere om planens indhold.

Der er tale om en omfattende plan og forandring af Gadehavegård.

Hvad betyder det for dig?

Der er fortsat flere år til, at de første arbejder i Gadehavegård begynder. Ligeså snart vi ved hvornår, vil vi komme med mere information.

Der skal nu laves et grundigt forarbejde, inden udviklingsplanen er tegnet helt færdig. Så på søndag kan du IKKE få svar på, om netop din bolig skal nedlægges eller omdannes frem mod 2030. Men vi vil forsøge at give svar på alle øvrige spørgsmål om fremtidens Gadehavegård.

Der bliver serveret sandwich kl. 12. Der er afsat 2 timer til mødet.